Ce slapta
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisIeškotiLatest imagesRegistruotisPrisijungti

Virtuvė - antras

Go down 
2 posters
Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
AutoriusPranešimas
can u not

can u not

Pranešimų skaičius : 4966

Virtuvė - antras - Page 10 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Virtuvė - antras   Virtuvė - antras - Page 10 Empty31.10.14 12:48

- Ne, su šituo namu skirtis tikrai nenorėčiau, bet man tiesiog sunku suvokti, kaip ten viskas veikia, - atsiduso, rankos apsivijo jį glaudžiantį kūną. - Kažkada man aiškinai, kad esi nemokyta, Imala. Ar tai knygos? O gal vėl aplinkos padarinys? - Sukrizeno, vis dar jos nepaleisdamas pradėjo lėtai žingsniuoti ratu, tarsi šokdamas kažkokį nevykusį valsą.
Atgal į viršų Go down
emosusipjaustymas

emosusipjaustymas

Pranešimų skaičius : 4770

RašytiTemos pavadinimas: Re: Virtuvė - antras   Virtuvė - antras - Page 10 Empty31.10.14 12:56

-Klausk, viska paaiskinsiu,-sukikeno, nes puikiai zinojo, jog i viska atsakyti butu sunku.-Nezinau,-guztelejo peciais.-Na, mokyklos nepavadinsi labai lavinancia vieta, tad manysim, kad aplinkos padarinys, gerai?-nusijuoke. Pritardama jam vis zingsniuodavo pagal ilgas kojas, prisiglaudusi, klausydama sirdies tuksenimo.
Atgal į viršų Go down
can u not

can u not

Pranešimų skaičius : 4966

RašytiTemos pavadinimas: Re: Virtuvė - antras   Virtuvė - antras - Page 10 Empty31.10.14 13:13

- Noriu pasakyti, kad gal ir suprantu, bet man sunku tai įsivaizduoti, kai nesu visko matęs savo akimis. Ai, sunku paaiškinti, - iš pradžių kalbėjo susikaupęs, bet paskui tiesiog pasidavė ir sukrizeno. Darkart žvilgtelėjo į laikrodį, net nepastebėjo, kad jau tuoj keturios. Tada darkart pažūrėjo į telefoną. Vis dar jokios žinutės. - Na, mums jau reiktų ruoštis paimti siuntinį. Tau gal vertėtų kiek šilčiau apsirengti, o aš vis dar nenusiprausiau. Lauk manęs svetainėje, gerai? Ai, gal galėtum pamaitinti Anael jaunesnįjį? Regis, jis jau prabudo. - Prieš atsitraukdamas darkart pabučiavo Imala ir šyptelėjo, tuomet nužingsniavo į antrą aukštą.
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Virtuvė - antras   Virtuvė - antras - Page 10 Empty

Atgal į viršų Go down

Virtuvė - antras
Atgal į viršų 
Puslapis 1010Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
 Similar topics
-
» Virtuvė - ketvirtas
» Virtuvė - penktas
» Virtuvė
» Virtuvė - pirmas
» Virtuvė - trečias